top of page

Як стати волонтером

Привіт, якщо ти вирішив стати нашим волонтером на постійній основі - заповни форму і ми зв'яжемося з тобою. Або одразу дзвони нам.

Всього за 25 хвилин від Києва у Гостомельському притулку постійно потрібна допомога у наших щоденних справах: приготування їжі (наприклад, очищення напівфабрикатів від упаковки); миття мисок, доставка свіжої води; прибирання вольєрів та території. Найактивніші помічники можуть проявити себе у заняттях, що потребують фізичних зусиль: поточний ремонт, посильна допомога будівельникам, заготівля дров.


Якщо ви вирішили приїхати до нас у гості, ви можете привезти нам щось із актуальних потреб. Правила поведінки у притулку:

- по приїзду обов'язково покажіть керівникам або адміністрації - зачиняйте за собою двері. Не випускайте собак за ворота, а якщо вони вибігли – негайно повідомите працівників. Двері вольєрів зачиняйте на гачок. У котів двері подвійні, як у шлюзі – це необхідно для їхньої безпеки - проявіть терпіння. Вам обов'язково все дадуть і покажуть, дадуть відповіді на всі запитання і скажуть чим допомогти - налаштуйтеся на роботу - не забудьте вдома гарний настрій 😊

Без имПВІени-1.jpg
В.png

Ваша підтримка та допомога притулку дуже важлива

Кожен може стати частиною наших проєктів, допомогти фінансово або оберати собі друга

bottom of page