top of page

40 янголів Гостомельського притулку для тварин

Новий проєкт для корпоративних партнерів, який допоможе закрити питання нашого щоденного виживання і утримання притулку раз і назавжди


40 компаній стануть сильною опорою притулку та найкращими друзями наших чоторилапих мешканців, взявши на себе базові потреби притулку: лікування, харчування, комунальні платежі, зарплата працівникам, господарські витрати для підтримання чистоти та покращення умов притулку.


На сьогодні в притулку проживає близько 700 тварин. Щомісяця на їх утримання йде понад 400 000 грн.

Ми мріємо мати змогу не думати про щоденне забезпечення притулку, а будувати нові воль’єри і покращувати умови.


Вартість членства в спільноті Янголів Гостомельського притулку становить 10000 грн щомісяця. Зупинити членство можна в будь-який момент (або встановити строк півроку-рік).

Щоб стати компанією-опорою, необхідно клацнути на вільного янгола та заповнити форму зворотнього звʼязку.

З кожною компанією, ми в обовʼязковому порядку підпишемо договір про надання благодійної допомоги на утримання за проєктом «40 янголів притулку».


Для нас кожен місяць – це лотерея: чи зберемо ми ці кошти, чи ні. А ще неймовірно велика та важка робота. Зборів зараз багато, всі вони різні і однаково важливі, проте донатити на притулки в часи війни готові далеко не всі.

Таким чином, ми не тільки полегшимо забезпечення життя притулку і його мешканців, а й зможемо допомагати більшій кількості тварин, покращувати умови їх життя та робити інші соціально важливі проєкти, такі як контроль та регулювання популяції безпритульних тварин.



Без имПВІени-1.jpg
В.png

Ваша підтримка та допомога притулку дуже важлива

Кожен може стати частиною наших проєктів, допомогти фінансово або оберати собі друга

bottom of page