top of page

Інформаційно-постерна виставка "Знайди свого в музеї"

30 липня о 17:00 в Національному музеї мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків відбулась презентація соціального проекту та однойменної інформаційно-постерної виставки «Знайди свого в музеї», реалізованих за підтримки наших партнерів – компанії Фокстрот.


Виставку складають дотепні й зворушливі колажі, в композиціях яких реальні тварини - собаки та коти з притулків, що знайшли своє місце в товаристві героїв відомих творів колекції Музею Ханенків. “Інтервенції у шедеври” покликані порушити звичні шаблони сприйняття та показати глибокий нерозривний зв'язок між найвищими цінностями життя та мистецтва. А також - нагадати про величезний ресурс любові й радості, який дарує людині дружба з твариною.


«Знайди свого в музеї» - перша колаборація чільного музею світового мистецтва в Україні з організаціями та активістами зоозахисного руху. Просуваючи цінності біоетики, відповідального й гуманного ставлення до тварин, проект поширює практичну інформацію про різні способи допомоги безпритульним тваринам, від підтримки діяльності притулків до адопції.


Участь приймала наша красуня Каштанка.




Без имПВІени-1.jpg
В.png

Ваша підтримка та допомога притулку дуже важлива

Кожен може стати частиною наших проєктів, допомогти фінансово або оберати собі друга

bottom of page